Leveranstid 1-3 vardagar / Frakt 39:- / Europa 99:-

Messy bun

Att skapa en perfekt "messy bun" kan uppnås genom några enkla steg. Här är en guide som hjälper dig att få till den önskade looken.

  1. Börja med otvättat eller något texturerat hår: "Messy buns" fungerar bäst på hår som har lite textur eller grepp. Om ditt hår är för rent eller halkigt kan du skapa textur genom att applicera torrschampo eller textureringsspray i hårrötterna och längderna.

  2. Samla håret till en hög hästsvans: Böj dig framåt och samla allt ditt hår till en hög hästsvans på hjässan. Fäst den med en scrunchie. Du kan välja att göra hästsvansen så snygg eller lös som du föredrar.

  3. Lossa hästsvansen: Dra försiktigt i håret på hjässan för att lossa hästsvansen något. Detta kommer att skapa volym och ge din knut en mer avslappnad look.

  4. Tvinna och linda hästsvansen: Ta hästsvansen och tvinna den löst tills den börjar snurra runt hårbandet. Fortsätt att snurra det tvinade håret runt basen av hästsvansen för att forma en knut.

  5. Säkra knuten: När du har lindat håret runt basen, stoppa in de lösa ändarna under knuten och fäst dem på plats med hjälp av hårnålar. Du kan använda så många hårnålar som du behöver för att se till att knuten känns säker.

  6. Dra ut några slingor: För att uppnå den perfekta "messy" looken, dra försiktigt ut några slingor av hår runt ditt ansikte eller från själva knuten. Detta skapar en mjukare och mer avslappnad framtoning.

  7. Fixera stilen: För att hjälpa knuten att hålla sin form kan du lätt spreja den med hårspray. Alternativt kan du använda en textureringsspray eller torrschampo för att ge knuten extra stadga och volym.

Kom ihåg att nyckeln till en "messy bun" är att omfamna imperfektioner och inte sträva efter en helt polerad look. Testa olika positioner, löshet och mängden hår du drar ut tills du uppnår den önskade "messy yet stylish" som passar din stil.