Leveranstid 1-3 vardagar / Frakt 39:- / Europa 99:-

Håruppsättningar för långt hår

Här kommer en lista över några enkla håruppsättningar för långt hår. Kom ihåg att dessa är bara några enkla exempel, och du kan alltid experimentera och anpassa dem efter din egen stil och preferens.

  1. Enkel knut: Samla håret i en hög eller låg knut och fäst det med ett hårband eller hårnålar. Du kan också lämna några lockar eller slingor lösa för en mer avslappnad look.

  2. Fiskbensfläta: Fläta håret i en fiskbensfläta genom att dela upp det i två sektioner och korsa små bitar av hår från ena sidan till den andra. Fortsätt att lägga till hår från varje sida vartefter du flätar. Säkra flätan med en hårsnodd och dra sedan försiktigt i sidorna för att ge den mer volym och en avslappnad look.

  3. Sidofläta: Börja med att föra allt håret till ena sidan och fläta det i en vanlig fläta. Säkra flätan med en hårsnodd och dra sedan försiktigt i sidorna för att ge den mer volym och textur.

  4. Halvuppsatt hår med twist: Ta två sektioner av hår från sidorna av ansiktet och snurra dem bakåt mot bakhuvudet. Säkra dem med hårnålar. Upprepa detta på andra sidan. Lämna resten av håret utsläppt eller skapa lockar för extra stil.

  5. Donut-knut: Använd en hårdonut (en skumgummiring) för att skapa en snygg och polerad knut. Sätt donuten runt din hästsvans, fördela håret jämnt över den och fäst det med hårnålar. Resultatet blir en stor och elegant knut.

  6. Hårband eller hårklämma: Sätt i ett dekorativt siden hårbannd, siden scrunchie eller en hårklämma för att enkelt piffa upp ditt hår. Du kan lämna håret utsläppt eller sätta upp en del av det för att skapa variation.

  7. Twistad uppsättning: Dela håret i två sektioner, en högre och en lägre. Twista den övre sektionen och fäst den med hårnålar vid bakhuvudet. Gör sedan samma sak med den nedre sektionen och fäst den över den tidigare twisten. Detta ger en elegant och enkel uppsättning.