Leveranstid 1-3 vardagar / Frakt 39:- / Europa 99:-

Håruppsättningar för kort hår

Här kommer en lista över några enkla håruppsättningar för dig kort hår.Kom ihåg att även om kort hår kan vara lite mer begränsat när det gäller uppsättningar, finns det fortfarande många sätt att variera och styla det för olika tillfällen och stilar.

  1. Sidfläta: Om ditt hår är tillräckligt långt för en liten fläta, kan du skapa en söt sidfläta genom att dela upp håret på ena sidan och fläta det ner längs sidan av huvudet. Säkra flätan med en liten tunn scrunchie  eller hårnålar.

  2. Tuperat hår med hårklämma: Tuppera håret vid rötterna för att skapa volym och fäst sedan en hårklämma på ena sidan av huvudet för att skapa en asymmetrisk look.

  3. Slickat tillbaka med hårgele: Applicera en liten mängd hårgele eller hårvax och kamma sedan tillbaka håret för att få en elegant slickad look. Du kan också använda hårnålar för att fästa håret på plats om det behövs.

  4. Mini-knut: Samla håret på baksidan av huvudet och skapa en liten knut eller bulle. Använd hårnålar för att fästa den på plats. Detta ger en enkel och stilren uppsättning.

  5. Djup sidbena med spänne: Skapa en djup sidbena och fäst sedan en dekorativ hårspänne eller hårklämma på motsatta sidan för att ge en touch av elegans och stil.

  6. Pixie twist: Om du har en kort pixie-frisyr kan du använda lite hårvax eller pomada för att skapa textur och definiera dina luggar eller sidopartier. Du kan styla dem åt sidan eller uppåt för en modern och chic look.

  7. Håraccessoarer: Använd håraccessoarer som siden hårband, hårklämmor, scrunchies eller hårspännen för att lägga till en rolig och personlig touch till din korta frisyr. Du kan använda dem för att sätta upp delar av håret eller dekorera det på olika sätt.