Leveranstid 1-3 vardagar / Frakt 39:- / Europa 99:-

6 stylingtips med hårband

Här är några stylingtips på sätt du kan använda hårband. Kolla gärna in våra Mulbärssilke hårband och satin hårband.

  1. "Klassiskt hårband": Placera hårbandet över huvudet och dra det ner över hårfästet för att hålla håret ur ansiktet. Du kan låta håret vara utsläppt eller sätta upp det i en enkel hästsvans eller knut bakom hårbandet för en snygg och stilren look.

  2. "Bohemiskt hårband": Placera ett bredare hårband över pannan och dra det tillbaka mot hårfästet för att skapa en bohemisk stil. Låt håret vara utsläppt eller skapa lösare vågor eller lockar för att komplettera looken.

  3. Hårband med knut: Placera hårbandet över huvudet och dra det ner till nacken. Istället för att låta bandet vara rakt, kan du ta tag i ändarna och knyta en liten knut för att skapa en intressant detalj. Du kan ha håret utsläppt eller sätta upp det i en knut eller fläta bakom hårbandet.

  4. Uppflickat hårband: För att skapa en romantisk och mjuk look, placera hårbandet över huvudet och dra det framåt mot hårfästet. Ta sedan tag i en sektion av håret längst fram och vicka det över hårbandet för att skapa en volym på toppen. Låt resten av håret vara utsläppt eller sätt upp det i en enkel knut eller fläta.

  5. Hårband med uppsättning: Använd ett bredare hårband och placera det över huvudet. Dela sedan håret i sektioner och skapa en uppsättning, som en fläta, knut eller bulle, runt eller bakom hårbandet. Detta ger en elegant och stilfull look.

  6. Accessoarer med hårband: För att ge en extra touch till din hårband-styling kan du använda dekorativa hårklämmor, blommor eller andra accessoarer för att fästa på eller runt hårbandet. Detta kan ge en personlig och unik stil.

Kom ihåg att experimentera med olika hårband-stilar och hitta den som passar bäst för din hårtyp och personliga stil.